Aanmelden

Bedankt voor uw interesse in De Ceder. Aanmelden bij een kleinschalige school met een bijzonder curriculum is een hele stap – voor u en voor ons. In het aanmeldingsproces gaan we op zoek of De Ceder de juiste school voor u is.

Vanwege het bijzondere schoolprogramma is het voor het kind en de school het beste als een leerling zo vroeg mogelijk begint. Instromen op latere leeftijd is nadelig voor leerling en school.

Er is momenteel geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen voor de groepen bovenbouw basisschool en middelbaar onderwijs.

Wij zijn:

Christelijk

Gods Woord is de autoriteit voor alle terreinen van het leven. Het leven van de docenten, leerlingen en ouders wordt bepaald en gevormd door de Bijbel. Dit is de basis van het onderwijs en de onderlinge omgang.

Particulier

ICS De Ceder is een particuliere school, een niet door de overheid bekostigde school. Docenten en ouders brengen offers om dit onderwijs mogelijk te maken.

Betrokken

Samen dragen we bij aan de vorming van uw kind en samen dragen we de school. Ouders zijn gecommitteerd en nauw betrokken bij het onderwijs en de school.

Het aanmeldingsproces

KENNISMAKING
Kom langs om kennis te maken en de sfeer te proeven. We spreken over wat u belangrijk vindt en wat de school belangrijk vindt.
Passen we bij elkaar?
TOETSEN
We kijken welk niveau uw kind heeft en in welke groep het zou passen.
Kan school bieden wat bij uw kind past?
TERUGKOPPELING
Bespreking van toetsen en overleg. Vragen stellen en beantwoorden.
Zijn wij de juiste school voor u?
TOELATINGSGESPREK
In een laatste gesprek komen we tot de conclusie of uw kind wordt toegelaten.